Laddar Evenemang

Workshop i akrobatik 19.1

Titta hit allihopa,  detta är för er som alltid älskat akrobatik eller alltid varit nyfikna på vad den fantastiska kroppen egentligen kan åstadkomma.

En hel dag kommer vi tillsammans att pröva på huvudstående, armbalanser och även att slå knut på oss själva! En dag blandad med härlig yoga , akrobatik, lättlunch och avslappning och mera akrobatik… Roligt, utmanande och absolut underbart.

Sandra Helsing-Helenius är  gymnasten som blev boxare, polis och till sist landade som yogalärare – med en livslång passion för den fysiska kroppen och den innerliga glädjen i att se att den fortfarande kan fungera efter tre barn och otaliga skador.

Med humor och disciplin kommer vi att värma, andas, vända och vrida för att till slut kunna känna en enorm känsla av att kroppen klarat det man inte trodde var möjligt!

Kursen passar dig som är nyfiken på vad kroppen klarar av, dig som tycker akrobatik i olika former verkar kul, och dig som tycker att yoga är underbart och du vill veta mer. Den passar de flesta helt enkelt!

 

Lördag 19 januari kl 10:30-15.

Pris för flera timmar med lärdom om kroppen och kroppskontroll, en smoothie under pausen och mycket värme och glädje är endast 55€ för medlemmar. 75€ för icke-medlem.

Bindande anmälan till vår reception på 23003 eller per mail till [email protected] senast torsdag 17 januari.

Kom med och upplev den härliga känslan när du inser att kroppen klarar så mycket mer än du tror! 🙂

 

Referens från tidigare deltagare:

”Jag är mycket glad att jag bestämde mig för att gå kursen. Innan var det många akrobatiska yogapositioner som jag sett i böcker och önskat att jag kunde komma till. Men med hjälp av Sandra och Åsas guidning har jag nu förstått hur jag skall göra och viktigast av allt, vågat göra det. Som att få vara barn på nytt är känslan efter varje lektion, Hurra och tack!”

-Josefin Granholm-Glad-, tidigare deltagare vid Akrobatisk Oktober på Yogahuset

 

Publicerades 20/12/2018 21:49