Caroline

– Caroline Eriksson heter jag, och har tränat på Träningsverket i 7-8 år. Före det hade jag mest hållit på med friidrott, löpning, och litet, litet gruppträning. När Träningsverket öppnade upplevde jag det som litet ”skrämmande” att börja träna på en träningsanläggning, varför det också tog något år innan jag kom igång. Jag började med litet kortare medlemskap för att pröva mig fram, och i dagsläge skulle jag aldrig byta bort mitt guldmedlemskap. Det finns ingen orsak till pauser i träningen, den känns rätt helt enkelt.

Jag tränar för att känna mig pigg, stark och glad, och må bra i det stora hela. Då jag började träna hade jag ont i ryggen, men det har jag inte längre, vilket är en vinst i sig. Jag tränar det mesta, och har som inställning att jag ska pröva på allt. Förut tränade jag mycket BodyPump, BodyStep och liknande klasser, medan jag för tillfället fokuserar mera på BodyBalance och Soma-klasserna, och ser massor framemot vårens yogaklasser. Dessutom tränar jag en del i gymmet nuförtiden och tycker att det är riktigt roligt och det känns effektivt. Träningsfrekvensen ligger på ungefär tre-fyra gånger/vecka, men beror helt på hur det känns. Känner jag en dag att jag är trött och att min kropp mår bäst av att skippa träningen så gör jag det.

Fördelar med att träna på Träningsverket är bland annat att man inte behöver boka sig till gruppträningsklasserna. Dessutom känns Träningsverket som ”mitt andra hem”; jag trivs här. Människorna på Träningsverket gör att det är roligt att komma hit och träna. Dels har jag flera jag känner här från förut, och dessutom lär man känna nya människor hela tiden.