Lucas

– Jag heter Lucas Mattsson och har hållit på med någon form av träning största delen av mitt liv. Vid 14-15 års ålder började jag intressera mig för gymträning och hade mitt första medlemskap på Träningsverket när anläggningen öppnade år 2005. Därefter bodde jag på fastlandet och tränade på träningsanläggning där i tre år, varefter jag tränat på olika ställen på Åland. Nu de senaste åren har jag fokuserat min träning helt och hållet till Träningsverket.

Det är gymträning jag brinner för, och orsaken till detta är att jag tycker att det är väldigt spännande att jobba med att förändra kroppen och se vad man kan göra. Det är väldigt komplext och man blir aldrig riktigt fullärd. Min målsättning med träningen är att ständigt utvecklas, såväl fysiskt som psykiskt. Jag lyssnar mycket på kroppen då det kommer till träning, och oftast tränar jag ca 5-6 gånger/vecka. Träningen ger mig mycket, dels är den väldigt avstressande och jag får utlopp för mycket känslor. Den är en väldigt stor hobby, och jag gillar utseendet av en muskulös kropp, varför jag även tävlar i bodybuilding.

Jag tränar på Träningsverket för att det är en väldigt bra stämning här! Som medlem märker man att de som driver anläggningen är oerhört intresserade av träning och hälsa, och det återspeglas i verksamheten och atmosfären. Här finns mycket positiv energi och jag trivs!