Solveig

Solveig började träna på Träningsverket i november 2005, dvs ungefär ett halvt år efter att Träningsverket öppnat. Hennes syster var den person som uppmuntrade henne att börja, och gav henne rekommendationen att börja träna med Kim. Solveig berättar om sin träning såhär:

-Jag är väldigt glad att jag började träna då! Det enda jag ångrar är att jag inte börjat träna tidigare. Träningen har gett mig så mycket, och den hjälp jag har fått av de personliga tränare (Kim, Mia och Jessica) som hjälpt mig har varit suverän. De är fantastiskt duktiga på att ta hänsyn till min dagsform och jag känner mig väldigt trygg och omhändertagen, vilket har varit viktigt för mig.

Förut tränade jag ungefär tre gånger i veckan på Träningsverket, men just nu blir det litet färre gånger i veckan just här, på grund av att jag håller på med så många andra aktiviteter såsom vattengymnastik, yoga och qigong. Dock vill jag verkligen hålla fast vid att komma hit minst en gång i veckan. Träningen på Träningsverket har bland annat räddat mig från att behöva operera knäna för artros.

Det är roligt att träna på Träningsverket. Man lär känna människorna här och det är en trygg och trivsam miljö. Utrymmena är städade och snygga, och man känner sig alltid välkommen. Det roligaste med träningen är när man ”sätter” en övning som man i början trott att var omöjlig att klara av; då känner man verkligen att man lyckas.