Vår näringsterapeut - Jennifer Öström

 

Jennifer är utbildad näringsterapeut, kostkonsult, örtterapeut, har gått basmedicin, mitokondriell medicin och analyserar torrblod, levandeblod hår- och mineralanalyser, DNA analyser och överkänslighetstester.

Hon föreläser om naturlig hälsa och framför allt älskar hon att inspirera folk till en bättre livsstil. Här berättar hon lite mer om sig själv och hur hon kan hjälpa dig.

 

Så länge jag kan minnas har jag varit intresserad av träning, näring och hälsa. Jag har alltid varit ifrågasättande kring kosten och hur man vet att man får i sig tillräckligt med näring, speciellt när man tränar. Det finns alltid en orsak till varför ens kropp reagerar på ett visst sätt och jag har sedan jag var liten ställt frågan; varför?

Varför har jag så ont i magen hela tiden?

Ett problem som jag haft hela min uppväxt, allt från så hårda kramper så man vill bara ligga i fosterställning till uppblåst mage, inflammationer i tarmen och endoskopier som inte visat något. Inte hade jag några allergier heller, det fanns inget fel på mig, det är något som bara händer, det är ”normalt”.

Det finns alltid en orsak och för mig dög det inte att det inte fanns en förklaring på mina symtom.

Så en dag hittade jag precis allt jag hade letat efter och det var näringsterapi, där jag skulle få lära mig om hur kroppen påverkas av kost och vitaminbrist och det tog inte länge efter det förrän jag fick ordning på min mage.

Som näringsterapeut jobbar jag med att ha en stabil och hållbar livsstil.

Varje människa är biokemiskt individuell och man ser kroppen/människan som en helhet, ett system sammansatt av flera kroppsfunktioner och organsystem som hela tiden är kopplade till varandra och som påverkas av kost, näringsstatus, fysisk aktivitet, stress, miljö, relationer, våra tankar och till viss del genetik. Därför är det viktigt att du har en anpassad plan för att hitta vad som fungerar för just dig och din kropp.

Vår kropp är fantastisk och har en stor självläkande förmåga om den bara får rätt förutsättningar.

Så är du en av dem som vill må bättre men inte riktigt får till det? Har du provat det mesta men ändå kan du känna dig trött, stressad, ledvärk, smärtor, magproblem, dålig hy, huvudvärk och sömnproblem?

Dessa symtom är kroppens sätt att tala om för dig att något är fel så därför behöver något förändras i din livsstil. För om du inte gör något annorlunda kommer det alltid bli desamma.

Att göra livsstilsförändringar är mycket svårt på egen hand och det kräver tålamod, engagemang och målmedvetenhet,

Mitt mål är att hjälpa dig nå dina hälsomål, förebygga ohälsa och öka din livskvalité, det är bara DU som kan hjälpa dig själv, men jag kommer vara vid din sida hela vägen och heja på dig, din personliga cheerleader kan man kalla det 🙂

Nu är det upp till dig om du vill må bättre, våga kliva utanför din komfortzon, det är där du växer som människa och det är där du blir den bästa versionen av dig själv.

Du boka din tid till Jennifer direkt på [email protected], via vår reception eller här på hemsidan via vårt PT-formulär. Du kan boka en tid eller välja ett av hennes paket där uppföljning ingår kontinuerligt.

Ett besök 75€

Genomgång av nuvarande status
1st personligt protokoll
En uppföljning efter 2 veckor på telefon eller online
3 mån, 180€

Genomgång av nuvarande status
2 träffar i mån via zoom/telefon eller på kontoret.
Personligt protokoll
Support via mejl
Mål & strategi
6 mån, 360€

Genomgång av nuvarande status
2 träffar i mån via zoom/telefon eller på kontoret.
Personligt protokoll
Mål & strategi
Support