Våra personliga tränare

Våra licensierade Personliga Tränare har stor erfarenhet och gör allt för att hjälpa dig med din träning så att du når dina mål.

Jessica Pettersson

Medicinsk träning – receptet för ett friskare liv

Hur ska du träna för att motverka stress? Vilken träning kommer att hjälpa dig att långsiktigt minska din övervikt och de problem den kan medföra? Diabetes, hjärtproblem – vad har inom forskningen visat sig vara den mest värdefulla träningen?
Vi vet med forskningens hjälp att många av våra vanligaste medicinska diagnoser kan förebyggas, bromsas upp och undvikas med trätt träning.
För att nå det resultatet krävs specifik träning för varje unik diagnos och individ.

”I dag finns ett glapp mellan sjukvården och träningsvärlden, som gör att jag ser att en stor grupp människor har svårt att aktivera sig eller tillgodogöra sig träning. Med en Lic Medicinsk Tränare får de ett kunskapsbaserat individuellt träningsprogram anpassat för sin medicinska status.
Jag har själv varit ett fullständigt soffchips och vet precis hur jobbigt det kan vara att ta klivet över gymmets tröskel. Hur knöligt det är att få till en livsstilsförändring, och hur svårt det kan vara behålla den.
Låt mig få hjälpa dig får mer energi i vardagen, kraft till prövningarna, stabilitet i kaoset, större glädje i livet och en glänsande självkänsla.
Jag vill helt enkelt att du ska tillåta dig själv bli den viktigaste personen i ditt liv.”

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Jessica direkt på [email protected]

Sara Hougberg

Jag tycker det ska vara enkelt att träna, inte komplicerat och svårt. Mitt måtto är ”Keep it simple med rätt attityd och målmedvetenhet”. Jag kommer ha fokus på träning där både styrka, rörlighet och uthållighet är viktiga faktorer, gärna i en kombination som är utmanande. Även rörlighet är ett viktigt fokus för maximal utveckling. Det som driver mig framåt är utmaningar, utmaningar och ännu mer utmaningar.

Alla har olika förutsättningar att träna och jag hjälper dig individanpassa din träning, kost och den mentala biten så allt passar just dig. Det bästa som finns är känslan när du överträffat dig själv och klarat saker du inte trodde du kunde! Dit vill jag hjälpa dig.
Efter en träff med mig vill jag att du ska lämna gymmet med samma sprudlande glädje och målmedvetenhet som jag har för träning.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Sara direkt på [email protected]

Oscar Vartiainen

Jag är utbildad PT vid The Academy i Stockholm. Mitt specialområde är styrkelyft som jag tidigare har tävlat i. Gamla meriter från den tiden: bänkpress 150kg, knäböj 230kg och marklyft 260kg.

Mitt fokus på personlig träning är att utveckla och motivera dig. Principerna som skall ingå i personlig träning är mina ”Magic 5” bestående av: styrka, rörlighet, kondition, snabbhet och koordination.

Jag anpassar träningsupplägget efter dina behov och målsättningar. Vi fokuserar alltid 100% på teknik och hållning.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Oscar direkt på [email protected]

Richard Nordas

Din träning har stagnerat. Du är inte nöjd med din idrottsliga prestation. Du vill börja träna. Du vill helt enkelt ha en förändring till det bättre. Oavsett vilken situation du befinner dig i så finns jag här för att hjälpa dig. Jag ger dig verktygen för att hitta DIN väg till målet och bli ditt absolut bästa JAG.

Utifrån ett helhetsperspektiv jobbar vi långsiktigt med att hitta glädje till rörelse och använder funktionalitet som ledord för att bygga upp ett fundament som gör att du står stabilt i alla lägen.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Richard direkt på [email protected]

Terese Bergholm

Människan har en kropp som är gjord för fysisk aktivitet och därför mår vi bra av att röra på oss. Att börja träna behöver inte betyda att du måste få sixpack på magen eller ha som mål att gå ner i vikt. Du kan träna för att bli starkare, rörligare eller helt enkelt bara för att må bra!

Förutom Lic. PT är jag diplomerad massageterapeut och väver ihop de kunskaperna för att skräddasy ett individanpassat schema just för dig. Vi arbetar med rörlighet, stabilitet och styrketräning för att hitta det just du behöver för att uppnå dina mål.
Träningsupplägget utformas efter var du befinner dig i nuläget och vi fokuserar på säker träning med rätt teknik. Jag kan också hjälpa dig hur du ska tänka för att utveckla din träning ännu mer.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Terese direkt på [email protected]

Camilla Back

Jag har så länge jag kan minnas varit fascinerad av hur vi kan forma vårt eget liv – ta hand om vår kropp genom fysisk träning forma vår tillvaro med rätt mental inställning – helt enkelt att göra det bästa av det liv och den kropp vi har.

Jag har självt utmanat mig med att stå på tävlingsscenen i fitness och 2014 blev jag finsk mästare och tredje i VM samma år.
Sedan dess har jag coachat många atleter mot vägen till scenen. Jag har följt deras väg i vått och torrt och förstår av egen erfarenhet de motgångar de möter.
En tävlingsform är dock tillfällig och mitt mål just nu är att lämna den tävlingsinriktade delen och fokusera hundra procent på att hjälpa människor att på ett hälsosamt sätt uppnå sin drömform och bevara den resten av livet.

Jag hoppas att du tillsammans med mig vill ta steget mot en sundare kropp och ett hälsosammare liv! Kanske är du redan på god väg och vill lägga i en högre växel eller så står du i startgroparna och behöver hjälp att köra igång. Oavsett så ser jag otroligt mycket fram emot att hjälpa dig uppnå dina mål!

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Camilla direkt på [email protected]