Vår Integritetspolicy

Vi på Träningsverket värnar om skyddet av dina personuppgifter. Den här integritetspolicyn förklarar hur vi samlar in, använder, lagrar och delar dina personuppgifter. Genom att besöka vår hemsida accepterar du vår integritetspolicyn och vår behandling av dina personuppgifter.

Den här sidan informerar dig om:

  • Vilken information vi samlar in och varför
  • Vad informationen används till
  • Vem som har tillgång till informationen och hur informationen lagras

Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter

Träningsverket Ab, “Träningsverket”, 1905338-0, Handelslänken 1, 22150 Jomala är personuppgiftsansvarig och ansvarar för personuppgifterna du lämnar till oss. Träningsverket kan anlita underbiträdet WINTER AGENCY ÅLAND AB, 2842775-1, Svibyvägen 14B, 22100 Mariehamn för att behandla personuppgifterna i syfte att föra statistik över hemsidan och utföra tekniskt underhåll.

Uppgifter vi samlar in på traningsverket.fi:

  • IP-adress och tidpunkt för ditt besök
  • Anonyma uppgifter om vilken webbläsare och typ av enhet (dator, mobil) du använder, samt i vilket land du verkar befinna dig. Dessa uppgifter går inte att härleda till dig som person.
  • Information som lämnas i formulär som skickas till oss (namn, e-postadress, telefonnummer, meddelande)

Hur och varför vi samlar in uppgifter

Vi samlar in IP-adresser för att kunna lagra anonym statistik i Google Analytics. Genom att besöka vår hemsida kan det komma att lagras kakor (cookies) på din dator. Dessa innehåller inga personuppgifter. Uppgifterna lagras i 26 månader i Google Analytics och raderas därefter.

Din IP-adress kommer även tillfälligt att lagras på vår webbserver hos DigitalOcean och hos vår leverantör av säkerhetslösningar, Cloudflare. IP-adressen används för att kunna analysera trafiken på vår sajt. Detta görs för att vi ska kunna upprätthålla en stabil och säker hemsida. IP-adressen sparas upp till 3 månader och raderas därefter.

Informationen lagras och hanteras på ett säkert sätt inom EU eller av företag som deltar i Privacy Shield. Träningsverket lämnar aldrig ut eller säljer vidare personuppgifter till annan tredje part än vad som nämns i denna policy, med undantag för att uppfylla eventuell rättslig skyldighet enligt lag eller domstolsbeslut. I det fall att Träningsverket har anledning att behöva anlita en ny tredje part för att hantera uppgifter kommer denna integritetspolicy att uppdateras för att återspegla detta.

Dina rättigheter

Om du av någon anledning vill att vi raderar dina personuppgifter från våra register skickar du ett mail till [email protected] och vid behov meddelar vad din IP-adress var vid tidpunkten för ditt besök. På samma sätt kan du alltid maila oss om du vill veta mer om vilka uppgifter vi sparar om dig, t.ex. för att få ett utdrag över dessa.