OKTOBER PÅ TRÄNINGSVERKET

systembyte

Vi har för tillfället ett stort systembyte på gång, vilket betyder att vi för tillfället tar emot friskvård enbart för 1 månad i taget. I december kan vi ta emot resterande friskvård när vi övergår till det nya. Vi vill påminna er om att lämna in friskvården innan den 11:e varje månad, för att den ska hinna dras av från den kommande månadens faktura :) Mer info kommer när vi närmar oss övergång till nytt system.

LÅNGCYCLING

Lördagen den 5.10 är det äntligen dags för långcycling igen! 🤩 Tillsammans med Ronja, Ia och Linda och ni möjlighet att cykla hela 120 min! 😃 Du kan välja att cykla allt mellan 30/60/90/120 minuter, dvs, du kan kliva av efter varje 30 min om du önskar :) Du behöver inte bestämma i förväg hur länge du cyklar. Påfyllning av vätska och energi kommer att finnas under hela tiden!

Start kl 10:30 på lördag! VÄLKOMNA MED! 🤩

Grundis i gymmet

Häng med på en grundgenomgång av gymmet tillsammans med vår fantastiska personliga tränare Linda! Grundis är för dig som är osäker på vissa maskiner, tekniker, eller är helt ny i gymmet. Detta är ett perfekt tillfälle att lära sig eller komma igång i gymmet när du har vår PT vid din sida som kan hjälpa dig! Ni går igenom maskinerna och tekniken så att du ska få ut så mycket som möjligt av gymmet på ett säkert sätt. Gratis för våra medlemmar! Perfekt för dig som vill få en första titt på maskiner och redskap, och kunskap om hur du kan använda dem. En bra bas för att kunna komma igång med gymträning. OBS! Bokning till genomgången behöver göras senast dagen före.

Nästa tillfällen:

Måndag 7.10 kl 16.30

Måndag 21.10 kl 17.00

UNGDOMSTRÄFF

Är du ny medlem på gymmet och mellan 13-15 år, behöver du delta i en obligatorisk och gratis ungdomsträff med vår PT innan du får börja träna själv. Vi går igenom allmänna regler på gymmet och hur våra maskiner funkar så att du ska få en trygg och säker start med din träning :)

Nästa ungdomsträff hålls onsdagen den 23.10 kl 15:30-16:30.

Bokning kan göras enkelt via appen eller genom att ringa eller mejla oss 🙂

Restart a heart day - INTERNATIONELLA HJÄRTSTOPPSDAGEN

Onsdagen den 16.10 uppmärksammar vi internationella hjärtstoppsdagen. ❤

Restart a Heart Day är den internationella hjärtstoppsdagen som firas över hela världen den 16:e oktober för att uppmärksamma vikten av att kunna hjärt-lungräddning och kunna använda en hjärtstartare.

Under hela dagen fram till kl 16 har du möjlighet att komma och testa dina kunskaper i HLR invid vår reception! Lyckas du få fulla 10 poäng i kompressioner, vinner du ett litet pris! 😀

Passa på att få din träning gjord på samma - för vi vet alla att regelbunden motion är vetenskapligt bevisat att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar samt plötsligt hjärtstopp ❤

Senaste inläggen

  1. |nyheter

    Höstlov

    Gruppträningsschemat för höstlovet v 42 + avvikande öppettider på lördag.

  2. |nyheter

    FITNESSFESTIVALEN 7.12

    Nu ordnar vi en gemensam bussresa till Fitnessfestivalen i Stockholm den 7.12🤩

  3. |nyheter

    Seniorlunch

    Måndagen den 23.9 bjuder vi alla våra seniorer på pastasallad och bröd efter seniorcirkeln🤍