Smart Start

Gör en SMART START på Träningsverket. Det låter enkelt och det är det!

Nyckeln till regelbunden träning är att börja långsamt, utveckla din träning successivt och njut av varje steg till ett bättre mående och lyckligare vardag!

Vi på Träningsverket vet hur otroligt svårt det kan vara för många att komma igång med träningen. Man är kanske jättenervös och har funderat på att börja under flera år. Eller så har man försökt flera gånger men gått ut alldeles för hårt i början.

Vet du om att under de första veckorna ska du bara köra riktigt korta pass? Det räcker faktiskt med 20 minuter styrka, 20 minuter konditionsträning och 10 minuter rörlighetsträning (stretch, avslappning, yoga etc). Tränar du mycket längre än så kan det bli för mycket för kropp och psyke. Resultatet kan bli att du tappar motivationen.

Fakta visar att över hälften av de som börjar träna slutar redan inom 30 dagar! Man är åter tillbaka på ruta ett men nu nedslagen, besviken och inte ett steg närmare ett hälsosammare och gladare liv.

Därför erbjuder vi dig som är medlem på Träningsverket tillgång till Smart Start-programmet.  Vi hjälper dig med hur du ska komma igång, eller komma tillbaka igen efter ett upphåll i din träning, nu på ett smart sätt.

Boka din tid med en av våra medlemsrådgivare genom att fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.  Du når oss också på 23003  eller [email protected]

Vi vill att du ska lyckas och därför är den här tjänsten kostnadsfri och ingår i ditt medlemskap hos oss på Träningsverket.

Anmälan till Smart Start

Vänligen fyll i ditt namn och dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.