Samarbetspartners

Vi är väldigt stolta över våra samarbetspartners som erbjuder fina förmåner för våra medlemmar mot uppvisande av medlemskort.

Våra samarbetspartners är följande:

Dress Like Marie

Dress Like Maries huvudfokus är att alla kvinnor ska få känna sig nöjda och stolta över sin kropp, oavsett ålder, storlek eller ‘skavanker’. Därför är det viktigt med plagg som inte bara ser bra ut, utan även känns bra, har bra passform och är smickrande. Hos oss råder kroppspositivitet och Dress like Marie vill hjälpa kunderna att hitta plagg som passar just dem.

Erbjudande för Träningsverkets medlemmar:
Fokus på leggings – köp 3 betala för 2!

Kika in deras sortiment på www.dresslikemarie.com eller besök
dem på Facebook.

Klingbergs Elektriska AB

Klingbergs Elektriska AB är ett el- och vvsföretag med butik belägen på Godbyvägen 11. Klingbergs är även medlemmar i den svenska Bad & Värme-kedjan. De erbjuder Träningsverkets medlemmar 10% rabatt på alla Oras produkter som köps med installation.

PS. Visste du att du kan beställa hem armaturer via oss?

www.klingbergs.ax

Team Sportia

Sportia är Ålands största sportaffär och finns belägen i Maxinge centrum. Vi erbjuder ett brett utbud av sportartiklar anpassade för den åländska sportmarknaden. Som Träningsverkets medlem har du 10% rabatt på all textil och skor (på ord.priser).

www.teamsportia.ax

Viking Line

Viking Line är ett marknadsledande företag i passagerartrafiken på Norra Östersjön. Som Viking Club Finland/Sverige/Estland medlem har du rabatt på turistträning på Träningsverket. Är du Viking Club Åland medlem får du 50% rabatt på startavgiften när du blir ny medlem på Träningsverket.

www.vikingline.ax

Naprapat- och idrottsskadekliniken

Naprapat- och idrottsskadekliniken Åland är en naprapatklinik för behandling och rehabilitering av smärta eller nedsatt funktion i muskler och leder och är belägen på Skarpansvägen 19.

Behandlingen och rehabiliteringen görs utifrån ett helhetsperspektiv och är individuell för varje person, där det viktigaste är att förstå orsaken till smärtan eller varför den bibehålls.

Träningsverkets medlemmar har 10% rabatt på kliniken.

www.naprapat.ax

Osteopatkliniken Åland

En klinik där personen står i fokus.

Jakob Blomqvist är utbildad osteopat och brinner för att hjälpa människor med besvär relaterat till rörelseapparaten, kropp och sinne mår bra av rörelse.

Osteopatin är en typ av manuell medicin som baseras på många bra principer, som att kroppen betraktas som en helhet och att den har en otrolig självläkande förmåga.
Forskningen talar tydligt för vad som verkligen fungerar inom manuell medicin och Osteopatkliniken Åland erbjuder ständigt uppdaterade behandlings-, rehabiliterings och träningsmetoder.

Alla behandlingar är individanpassade och börjar med en noggrann undersökning.

Som medlem på Träningsverket får du 20% på på osteopatisk behandling.

Läs mer och boka tid via Osteopatklinikens sida på Facebook

https://jbosteopati.kaddio.com/