Samarbetspartners

Vi är väldigt stolta över våra samarbetspartners som erbjuder fina förmåner för våra medlemmar mot uppvisande av medlemskort.

Våra samarbetspartners är följande:

ICANIWILL

Behöver du nya träningskläder?
Vi är stolta samarbetspartners med svenska märket ICANIWILL, ICIW.
Som medlem hos oss har du följande erbjudande hos klädmärket ICANIWILL.

Är du GULD eller GULD+ medlem så har du 20% rabatt på ordinarie pris.
För övriga medlemmar med aktivt medlemskap får man 10% rabatt på ordinarie pris.

Priserna är enligt hemsidan i euro.
www.iciw.fi

Så välkommen in med din beställning, så hjälper vi dig i receptionen.

Dress Like Marie

Dress Like Maries huvudfokus är att alla kvinnor ska få känna sig nöjda och stolta över sin kropp, oavsett ålder, storlek eller ‘skavanker’. Därför är det viktigt med plagg som inte bara ser bra ut, utan även känns bra, har bra passform och är smickrande. Hos oss råder kroppspositivitet och Dress like Marie vill hjälpa kunderna att hitta plagg som passar just dem.

Erbjudande för Träningsverkets medlemmar:
Fokus på leggings – köp 3 betala för 2!

Kika in deras sortiment på www.dresslikemarie.com eller besök
dem på Facebook.

Klingbergs Elektriska AB

Klingbergs Elektriska AB är ett el- och vvsföretag med butik belägen på Godbyvägen 11. Klingbergs är även medlemmar i den svenska Bad & Värme-kedjan. De erbjuder Träningsverkets medlemmar 10% rabatt på alla Oras produkter som köps med installation.

PS. Visste du att du kan beställa hem armaturer via oss?

www.klingbergs.ax

Main Burger

Vi på Main Burger har mat som passar både liten och stor, alla kan hitta något att äta hos oss. Hos oss erbjuds mat som är lagad med kärlek. Fokuset inom matlagningen ligger på våra hamburgare men vi erbjuder även övriga maträtter, tacos, panini, sallader och mycket mer på de bästa lokala råvarorna! Givetvis har vi även olika vegetariska och veganska rätter. Vi erbjuder även marockanska maträtter som vi lagar på lunchtid på vardagar. För oss är alla kunder viktiga, därför arbetar vi alltid mot att alla kunder ska bli 100 procent nöjda.

Vi erbjuder Träningsverkets medlemmar 10% rabatt på alla måltider som finns i vår meny.
Kika in våran Facebook för mer information och menyer.

Välkommen in på en smaklig måltid.

Tara

Som medlem hos oss på Träningsverket får du 15% på Taras sportkläder.
Tara är butiken inne i Sittkoffs galleria och erbjuder 15% på sportkläder från Esprit för damer och även sport BH:s från Triumph.

In och kika deras sortiment på deras hemsida.
www.tara.ax

Eller kika in deras Facebook.

Välkomna in!

Team Sportia

Behöver du nya träningsskor?
Team Sportia erbjuder Träningsverkets medlemmar 10% rabatt på kläder och skor. Hos oss hittar du tränings- och löparskor för olika typer av träning samt träningskläder!

Välkomna in till oss.
Vi finns i Maxinge.

Naprapat- och idrottsskadekliniken

Naprapat- och idrottsskadekliniken Åland är en naprapatklinik för behandling och rehabilitering av smärta eller nedsatt funktion i muskler och leder och är belägen på Skarpansvägen 19.

Behandlingen och rehabiliteringen görs utifrån ett helhetsperspektiv och är individuell för varje person, där det viktigaste är att förstå orsaken till smärtan eller varför den bibehålls.

Träningsverkets medlemmar har 10% rabatt på kliniken.

www.naprapat.ax

Viking Line

Viking Line är ett marknadsledande företag i passagerartrafiken på Norra Östersjön. Som Viking Club Finland/Sverige/Estland medlem har du rabatt på turistträning på Träningsverket. Är du Viking Club Åland medlem får du 50% rabatt på startavgiften när du blir ny medlem på Träningsverket.

www.vikingline.ax