Utbud och utrymmen

Som medlem på Träningsverket ingår all träning, såväl gym- som gruppträning i ditt medlemskap.

Vi ger dig tillgång till stora fräscha och trivsamma lokaler på en yta av ca 1000 m2.

I entréplanet hittar du vår reception, lounge, omklädningsrum, gymavdelning, Athletic Room för funktionell träning, och en handikappanpassad toalett.

På övre våningen huserar större delen av gruppträningen med en gruppträningssal och en cykelsal. och en liten stretchavdelning
Dessutom finns här vår konditionsavdelning och en stretchavdelning.

Receptionen

Direkt när du kliver innanför dörren möts du av vår receptionsdisk där glad personal välkomnar dig. Vi hjälper dig med allt vi kan och lite till.

Lounge

Direkt innanför entrén har vi en fikahörna med plats för umgänge och nedvarvning. Be oss om en god kopp kaffe och njut en stund före eller efter ditt träningspass. Sitt ner och ät ditt medhavda mellanmål eller köp något i vår reception. Vi har drycker, proteinbars, kosttillskott och även vissa träningsredskap till försäljning. Vi bjuder på kaffe och té åt våra medlemmar före/efter träning.

Gym

Styrketräningsavdelningen, ca 300 m2. Utrymmena är indelade i flera olika avdelningar och rum. Självklart har vi allt som behövs för din styrketräning. Här finns komplett maskinpark och fria vikter, hantlar från 1-69 kg, olika cabelmaskiner med allehanda olika handtag. Vi har kettlebells från 4-32 kg. Här finns garanterat något för alla. Man får gärna flytta runt saker mellan de olika avdelningarna, och så klart städar alla upp efter sig och återför redskapen och vikterna till sina platser. Träningsverkets gym är känt för sin avspända atmosfär och trivsamma utrymmen. Att träna hos oss ska kännas bekvämt och tryggt. Du är hemma hos oss.

Athletic Room, ca 90 m2.

Athletic Room har kampsportsmattor på golvet och en brottarvägg. Här finns boxar att hoppa på, ringar och monkey bar i taket att hänga och klänga i, ribbstolar, hopprep, gummiband, stora och små bollar, balansplattor och många olika spännande redskap. Här finns också boxningssäckar, handskar och mitsar att låna för den som vill slåss en stund. I Athletic Room hålls även gruppträningsklasserna Kettlebell, ACT, Grit Strength och Cirkel.

Konditionsavdelning

På övre våningen hittar du även våra löpband, AMT´s och crosstrainers. Där finns också en roddmaskin, cardiowave och recumbent bike. TV-skärm finns uppsatta så du kan se på ditt favoritprogram eller hänga med i världen medan du värmer upp, varvar ner, eller varför inte köra ett stenhårt konditionspass?

Gruppträningssalen, ca 150 m2.

I stora gruppträningssalen ryms 25-35 personer beroende på klassens typ. Här finns skivstångssystem med vikter, gummiband, stepbrädor och olika mattor. Salen har ett behagligt ”bow flex”- trägolv som är ett optimalt underlag för gruppträning då golvet ”sviktar”, stora speglar på väggarna och en scen längst fram för instruktören. Ljudanläggningen är av högsta kvalitet för att bidra ytterligare till en suverän träningsupplevelse.

Cykelsal, ca 70 m2.

I cykelsalen har vi 33 stycken cyklar som alla går att ställa in efter önskemål. Cykelsalen är upphöjd så att du är placerad högre upp ju längre bak du sitter, för en bra översikt över salen och att det blir lätt att följa instruktören. Under cykelpasset släcker instruktören belysningen så alla kan kan fokusera på sin egen träning. Längst fram sitter instruktören på en upplyst scen och peppar.

Stretchrum

Ett mindre rum i avskildhet för stretch och/eller stabilitetsträning. I denna vrå finns bollar, bosuboll, ribstol, balansredskap, Flowinmatta med pads och mattor. Perfekt för dig som vill få en lugn avslutning på träningsstunden eller bara behöver en fri yta utan redskap där du kan röra dig fritt.

Lekrum och barnpassning.

Ingen barnvakt till träningen? Inga problem, Träningsverket erbjuder även barnpassning! I lekrummet finns något för både små och stora barn, papper och pennor, X-box, TV, dvd och filmer, mjuka och roliga kuddar plus många kul leksaker. Barnpassning behöver bokas på förhand senast kl 12 samma dag och är gratis för våra guld- och bronsmedlemmar. Barnen ska vara blöjfria.

Omklädningsrum

Vi har ett omklädningsrum med bastu för herrar. Det finns två omklädningsrum för damer. I det första som är litet mindre finns bastun. Det andra, som är större till ytan, håller vi parfymfritt med hänsyn till allergiker. Alla omklädningsrum är handikappanpassade och utrustade med duschar, toaletter och skön golvvärme. I omklädningsrummen finns även duschkräm till ditt förfogande.

Vill du inte lämna värdesaker obevakade har vi låsbara fack utanför omklädningsrummen. I vissa fall kan större saker lämnas in till oss i receptionen.