Guld

Guldmedlemskapen är för dig som vill satsa på dig själv! De är våra mest exklusiva, och samtidigt vårt mest förmånliga medlemskap. När du tecknar ett guldmedlemskap binder du upp dig för minst ett år (12 månader). Under den perioden har du tillgång till hela vårt ordinarie träningsutbud, både gym och gruppträning, under våra bemannade öppettider. I guldmedlemskapet ingår kostnadsfritt nyckelgym som ger dig tillgång till träning dygnet runt alla veckodagar. Gratis barnpassning ingår också i detta medlemskap.

För att göra det så smidigt som möjligt för dig och inte skapa avbrott i din träning löper medlemskapet automatiskt på med månatlig betalning efter bindningstiden. Du kan även låta medlemskapet vara aktivt utan att vara bunden, och har då möjlighet att säga upp det senare med en månads uppsägningstid. Vill du säga upp ditt medlemskap behöver du fylla i en blankett i receptionen hos oss.

Pris: 62 euro/månad (eventuell subventionering från det företag du jobbar på dras bort från denna summa)

Ålandsbankens premiumkunder har -10% rabatt på guldmedlemskapen mot uppvisande av ÅAB Premiumkort. Vi bjuder även på startavgiften åt premiumkunder.

Guld +

Guld + medlemskapet fungerar precis likadant som vårt guldmedlemskap, men har en bindningstid på 2 år (24 månader). Förmånerna för Guld + medlemmar är precis som för våra andra guldmedlemmar, skillnaden är att priset är lägre.

Pris: 59 euro/månad (eventuell subventionering från det företag du jobbar på dras bort från denna summa).

Guld, sjöman

Om du jobbar som sjöman och är borta halva tiden av året är du berättigad ett guldkort till ett litet förmånligare pris. Arbetsintyg bör uppvisas på Träningsverket 2 ggr/år.

I medlemskapet ingår kostnadsfritt nyckelgym som ger dig tillgång till träning dygnet runt alla veckodagar. Gratis barnpassning ingår också i detta medlemskap.

Pris: 42 euro/månad

Ej lov till frysning.

Silver

Vårt silverkort är för dig som är på Åland tillfälligt, eller bara vill testa på träning under en kortare period. Det är ett medlemskap för en månad i taget och berättigar till träning i enlighet med Träningsverkets ordinarie träningsutbud under bemannade öppettider. Efter första månaden löper kortet sedan på med månatlig betalning och du får ny faktura varje månad. Kontakta oss om du vill uppgradera ditt medlemskap till ett Guld- eller Silver+ medlemskap, alternativt om du vill avsluta det. Om du är ny på Träningsverket, se även vårt Testa på-medlemskap längre ner.

Pris: 80 euro/månad (eventuell subventionering från det företag du jobbar på dras bort från denna summa).

Om du vill ha nyckelgymsfunktion till ditt Silvermedlemskap är detta möjligt för summan 7 euro/månad.

Silver +

Silver+ medlemskapet är för dig som vill träna över en litet kortare period, kanske över en säsong, eller testa på vårt utbud. Hela Träningsverkets ordinarie träningsutbud ingår under bemannade öppettider. Bindningstiden är sex månader, och medlemskapet löper efter det på automatiskt månad för månad, och kan hållas aktivt så, alternativt uppgraderas till ett guldmedlemskap eller avslutas om så önskas med en månads uppsägningstid . Vid eventuell avslutning av medlemskapet bör en blankett fyllas i, i Träningsverkets reception.

Pris: 70 euro/månad (eventuell subventionering från det företag du jobbar på dras bort från denna summa).

Om du vill ha nyckelgymsfunktion till ditt Silver+ medlemskap är detta möjligt för summan 7 euro/månad.

Brons

Bronsmedlemskapet kan tecknas av studerande, pensionärer, föräldralediga med vårdbidrag och arbetslösa. Det berättigar till träning i enlighet med Träningsverkets ordinarie träningsutbud under bemannade öppettider, samt övriga förmåner listade under ”Medlemsförmåner”. Bindningstiden är från 1.9 (eller det datum kortet startas) till 31.5, eller alternativt uppgradera till brons+.

Pris: 50 euro/månad

Om du vill ha nyckelgymsfunktion till ditt bronsmedlemskap är detta möjligt för summan 7 euro/månad.

Brons +

Brons+ medlemskapet är för studerande, pensionärer, föräldralediga med vårdbidrag och arbetslösa. När du tecknar ett brons + medlemskap binder du upp dig för minst ett år (12 månader). Under den perioden har du tillgång till hela vårt ordinarie träningsutbud (både gym och gruppträning) under våra bemannade öppettider. I detta medlemskap ingår även nyckelgym och barnpassning kostnadsfritt.

För att göra det så smidigt som möjligt för dig och inte skapa avbrott i din träning, löper medlemskapet automatiskt på med månatlig betalning efter bindningstiden. Du kan även låta medlemskapet vara aktivt utan att vara bunden, och har då möjlighet att säga upp det senare med en månads uppsägningstid. Vill du säga upp ditt medlemskap behöver du fylla i en blankett i receptionen hos oss.

Pris: 50 euro/månad

Sommar

Är du på Åland bara över sommaren? Sommarkortet är ett billigare medlemskap för dem som bara vill träna under sommaren. Kortet kan tecknas under månaderna maj, juni, juli och augusti med en minimi bindningstid på en månad. Medlemskapet ger rättighet till träning i enlighet med Träningsverkets ordinarie utbud samt vissa medlemsförmåner.

Pris: 50 euro/månad för perioden 1.5-31.8 alternativt klumpsumma 100 euro för 2 månader, 145 euro för 3 månader eller 185 euro för 4 månader. Nyckelgym ingår i 3 månaders eller 4 månaders korten.

Rehab

Rehabkortet kan sökas av personer med rehabiliteringsbehov. Ansökan om dylikt kort görs i samråd med fysioterapeut till Träningsverkets reception och kan tecknas för en period av maximalt tre månader.

Pris: 50 euro/månad

Testa på

Vårt Testa på-kort är för dig som är ny/nygammal för träning och helt enkelt vill testa på träning innan du binder upp dig för en längre period. Det är ett medlemskap för en månad och berättigar till träning i enlighet med Träningsverkets ordinarie träningsutbud under bemannade öppettider. Medlemskapet kan tecknas som ny medlem eller medlem som inte tränat på minst 1 år. Kontakta oss efter den första månaden om du vill uppgradera ditt medlemskap till ett av våra andra medlemskap.

Pris: 50 euro/månad (eventuell subventionering från det företag du jobbar på dras bort från denna summa).

Om du vill ha nyckelgymsfunktion till ditt Testa på-medlemskap är detta möjligt för summan 7 euro/månad.

Startavgift

För att bli medlem på Träningsverket första gången uppbärs en startavgift. För Guld+ medlemskap är startavgiften gratis, för Guld 25 euro och för övriga medlemskap 50 euro (med undantag för Testa på). Detta är en engångsavgift.

Dagskort

Vi erbjuder även dagskort för dig som inte har möjlighet att binda upp dig för en längre period, eller som bara vill testa på. Ett dagskort innebär att du får träna hur mycket du vill hos oss under en dag och på bemannade öppettider.

Pris: 15 euro

Förköpskort

För dig som inte är medlem och vill komplettera din övriga träning med gym- eller gruppträning här på Träningsverket erbjuder vi ett förköpskort om 3, 5 eller 10 gånger.

Pris:
3 gångerskort 45 euro
5 gångerskort 75 euro
10 gångerskort 150 euro

Förköpskort Gruppträning

För dig som inte är medlem men vill gå på gruppträning här på Träningsverket erbjuder vi ett förköpskort på 10 gånger.

Pris: 120 euro

Förköpskort senior

Vi erbjuder gruppträning i seniorgrupp 1-2 gånger per vecka för dig som är 60 år eller över. Denna träning ingår i ditt medlemskap. För dig som inte är medlem är avgiften 7 euro per gång. Vi erbjuder ett förköpskort till denna gruppträning. Observera att kortet enbart är giltigt för seniorgruppträningen och ingen annan gym- eller gruppträning.

Pris:
5 gångerskort 35 euro
10 gångerskort 70 euro

Familjekort

Familjekortet ger billigare medlemskap om fler än två familjemedlemmar tränar hos oss. De två första medlemmarna har ordinarie pris, den tredje får 5% rabatt på sitt medlemskap, den fjärde 10%, den femte också 10% o.s.v. Kontakta vår reception för att ansluta er till familjekortet.