Månatlig subventionering

Som företag bestämmer ni själva vilket belopp ni vill subventionera era anställda. Den anställda betalar mellanskillnaden på det medlemskap han/hon väljer. Oavsett vilket medlemskap den anställda väljer subventionerar ni er valda summa.

Medlemskapet är personligt. Om den anställde avslutar sin anställning hos er så upphör även er subventionering för den anställde och den anställde betalar sedan sin medlemsavgift i sin helhet till Träningsverket. Ni som företag ansvarar för att meddela om en anställd slutar och deras subventionering ska upphöra.

Friskvårdskuponger

Vi tar emot friskvårdskuponger från friskvård.ax, Smartum och Edenred. Vi tar även emot Smartums betalkort och betalning via friskvårdsappen ePassi. Dessutom tar vi emot friskvårdskuponger av åländska samarbetspartners som vi tecknat avtal med. Kupongerna hanteras som ”pengar” och kan dras av på kundens registreringsavgift, månatliga träningsavgift, personlig träning eller användas vid engångsträningar, dvs friskvårdskuponger kan användas som betalmedel vid all form av träning som vi erbjuder. Kupongerna kan inte bytas mot pengar.
Kom ihåg att lämna in dina friskvårdskuponger innan den 10:e varje månad.

Startavgift

För att starta upp ett medlemskap hos oss behöver man betala en startavgift på 25/50 euro. Detta är en engångsavgift som erläggs endast en gång per person. Som företag kan ni välja att subventionera era anställdas startavgift till viss del, hela beloppet, eller låta den anställda själv stå för den.