Värderingar

Vårt mål är att du ska nå dina egna mål. Med ledstjärnorna sundhet och kvalitet hjälper vi dig gärna hela vägen fram – och vidare.

Jag glömmer aldrig första gången jag klev in på ett gym, jag var livrädd. Jag var HELT otränad, kände mig fullständigt bortkommen och var övertygad om att jag inte hörde hemma där. Det var en vän till mig som sa: ”Kim, jag vet vad du behöver”, och därefter formligen släpade dit mig. Han placerade mig i latsdragen (en ryggmaskin ) och så fort jag drog ner greppet så visste jag: ”Wow, jag har hittat hem, jag behöver det här. Den dagen, den stunden, blev vändpunkten från ett struligare liv till det liv jag har i dag.

Träningen kan för många bli ett sätt att hitta rätt väg. En träningsanläggning kan bli ditt andra hem.

Din träning kan vara ett redskap för att lära känna dig, utveckla dig, och lära dig acceptera och må bra i dig själv.

Fortsättning nedan

Det fantastiska med träning är att vi alla startar från noll, vi är lika (o)vana och (o)säkra i början.

Vi kommer alla från olika bakgrunder och har olika erfarenheter. Men när vi börjar träna är vi alla nybörjare första gången, och vi har alla rätt att skapa våra egna mål.

I dag driver jag Träningsverket för att jag vill hjälpa fler människor att hitta hem, och för att jag vet att träning kan få människor att må bra, bättre, bäst! Det gör mig lycklig i själ och hjärta, att jag på det sätt jag kan – och tillsammans med mitt fantastiska gäng, får jobba med något så meningsfullt som att hjälpa människor till en bättre hälsa. Att få inspirera människor till att känna hur träningsglädjen kan bidra till mer livsglädje – och ett ännu mer innehållsrikt liv.

Läs gärna mer och bekanta dig med vår fina, otroligt kompetenta och härliga personal på fliken här bredvid.

/Kim Janson