Bindningstid och frysning

Jag ska jobba utomlands en längre tid, vad ska jag göra med mitt medlemsskap?
Om du ska arbeta eller studera utomlands minst två månader så kan du frysa ditt medlemsskap. För att frysa ditt medlemskap behöver du komma in och skriva under en frysningsblankett.

Jag är sjuk, och kan inte träna, hur kan jag lösa det med mitt medlemskap?
Om du är sjuk eller skadad och har ett läkarintyg på att du inte kan träna på minst en månad kan du frysa ditt medlemskap för denna period. För att göra en frysning behöver du komma in och skriva under en frysningsblankett samt uppvisa intyg över sjukdom/skada. Observera att du behöver lämna in intyget så snart du kan då vi inte godkänner frysningar retroaktivt.

Min bindningstid har gått ut, vad gör jag?
Efter att din bindningstid har gått ut fortlöper ditt medlemsavtal automatiskt (gäller ej brons, sommar och rehab). Nu har du flera alternativ:
1. Du kan fortsätta att låta ditt medlemskap vara aktivt och rulla på från månad till månad. För detta behövs ingen åtgärd från din sida, det sker automatiskt så din träning ska fungera så smidigt som möjligt.
2. Har du ett guldmedlemskap eller brons + kan du välja att binda upp dig för ytterligare 12 månader och då får du ett PT-tillfälle kostnadsfritt på köpet. Om du har ett guld+medlemskap och binder upp dig för ytterligare två år får du ett PT-tillfälle samt ett presentkort till ett värde av 30 euro.
3. Vill du säga upp ditt medlemskap behöver du fylla i en uppsägningsblankett i vår reception. Uppsägningstiden är en månad. Mer information om detta finns på ditt medlemssavtal. Se din egen kopia eller läs avtalsvillkorena här.

Jag är fortfarande bunden en viss tid framöver men kan/vill inte träna längre, vad gör jag?
Du kan hyra ut ditt kort. Antingen hittar du själv någon som vill hyra det, eller så kan du meddela oss så lägger vi ut ditt kort på hyresbörsen. Ett annat alternativ är att överlåta ditt medlemskap till någon annan. Här behöver både du som hyr ut/överlåter medlemskapet och den person som tar över det komma in till Träningsverkets reception för att skriva under en uthyrnings-/överlåtelseblankett. Kontakta oss gärna för mera information.

Jag är gravid och kommer inte kunna träna på ett tag, hur skall jag göra då?
Då har du möjlighet att frysa ditt medlemskap mot uppvisande av läkarintyg i receptionen.