Om medlemskap

Varför medlemskap?
Träningsverket är en medlemsanläggning. Att ha ett medlemskap är det bästa alternativet för dig som vill träna regelbundet och se resultat av din träning. Hos oss kan du välja ett medlemskap som passar just dig och din livssituation. Du får ett personligt kort där dina besök registreras varje gång du besöker oss. På detta sätt slipper du hanteringen av kontanter och dina träningstillfällen sker på ett smidigt sätt.

Jag är studerande och tillbringar sommaren på annan ort, vilket medlemskap passar mig?
Bronsmedlemskapet är ett givet medlemskap för dig. Bindningstiden är från 1 september till 31 maj och du har en förmånlig månadsavgift. Tränar du två gånger i veckan får du en engångskostnad på ca sex euro. Kortet kan startas när som helst under ovannämnda period.

Jag tillbringar endast sommaren på Åland, finns det något medlemskap för mig?
Då är sommarkortet det bästa alternativet. Minimibindningstid är 30 dagar för 50 euro per månad. Kortet kan tecknas under perioden 1 maj till 31 augusti.

Vilket medlemskap rekommenderar ni åt mig som är sjöman och borta halva året?
Guldkort för sjömän. Här har du en förmånligare månadskostnad än ett ordinarie guldmedlemskap, men samma förmåner. Intyg över anställning bör uppvisas två gånger/år.

Information om alla våra medlemskap och vilket som passar just dig finns här.