Gym

Gymträning är det många förknippar med en träningsanläggning och naturligtvis har vi en stor och trivsam gymavdelning! Vi har handplockade maskiner ur olika serier av högsta kvalitet för att bäst matcha våra medlemmars behov. Vi har dessutom en stor bredd på våra fria vikter och övriga redskap som olika bollar, balansplattor, TRX-band och kettlebells.

I gymmet kan du träna med en rad olika målsättningar. Vissa tränar exempelvis för att hålla sig i god form och undvika skador, andra tränar för att bli starkare, och somliga tränar för att bygga muskler. Vad du än har för målsättning så hjälper vi dig.

Om du inte tränat i gym förut, men är intresserad av att börja, rekommenderar vi att du går vår kostnadsfria Grundgenomgång i cardio och gym, där du lär dig grunderna i hur du startar upp konditionsutrustningen samt får tips på några övningar i gymmet och hur de ska utföras. Om du vill ha mera ut av din gymträning är det optimalt att boka en av våra Lic. Personliga tränare (PT), för att få ett träningsprogram som är skräddarsytt för just dig och dina förutsättningar, behov och målsättningar.

Att driva egen betald verksamhet i Träningsverkets lokaler utan avtal eller tillstånd från ledningen är förbjudet.