Våra personliga tränare

Våra licensierade Personliga Tränare har stor erfarenhet och gör allt för att hjälpa dig med din träning så att du når dina mål.

Jessica Pettersson

Kom igång med Din träning

För många människor är det oerhört svårt att resa sig ur soffan och ”börja göra någonting”, man vet inte riktigt hur det ska gå till. Vägen till gymmet känns omöjlig och krånglig. Osäkerhet, bortförklaringar och förutfattade meningar står i vägen. Och vad ska man ha på sig riktigt?

Lugn, jag har varit i samma situation själv och vet precis hur jobbigt det kan vara att ta klivet över gymmets tröskel. Hur knöligt det är att få till en livsstilsförändring, och hur svårt det kan vara behålla den.

Låt mig få hjälpa dig får mer energi i vardagen, kraft till prövningarna, stabilitet i kaoset, större glädje i livet och en glänsande självkänsla.

Jag vill helt enkelt att du ska tillåta dig själv bli den viktigaste personen i ditt liv.

Medicinsk träning

Som Licensierad Medicinsk Tränare kan jag dessutom ge dig ett forskningsbaserat individuellt träningsprogram anpassat för just dig och din medicinska status.

Läs mer här om vad Medicinsk Träning egentligen är.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Jessica direkt på [email protected]