Vår personliga tränare

Våra licensierade Personliga Tränare har stor erfarenhet och gör allt för att hjälpa dig med din träning så att du når dina mål.

Linda Forssell

Att ta hand om vår hälsa är den bästa investering vi kan göra!
Vi kommer ofta in på vår träningsresa i tron om att vi ”bara” kommer att ändra vårt yttre, men det är mycket djupare än så. Du kommer att känna dig friskare, gladare, STARKARE, full av energi och ditt självförtroende kommer att gå genom taket!

Jag lägger upp en plan för dig och lär dig allt du behöver kunna för att nå dina mål. Oavsett om det gäller att få din ”drömkropp”, ta din träning till nästa nivå, viktminskning eller bygga muskler och få en stark kropp du kan vara nöjd över kommer jag att hjälpa dig. Eller om du helt enkelt bara vill leva en hälsosammare livsstil.

Jag heter Linda! Gick min utbildning i England som licenserad Level 3 personlig tränare. Har själv haft en lärorik träningsresa med allt från tävlande i bikini fitness, sprungit halvmaraton och alltid älskat att utmana kroppen.

Är du redo att påbörja din träningsresa tillsammans med mig? Är du redo att bli den bästa, starkaste versionen av dig själv?

Kontakta Linda på [email protected] för att boka din tid.