Våra personliga tränare

Våra licensierade Personliga Tränare har stor erfarenhet och gör allt för att hjälpa dig med din träning så att du når dina mål.

Jessica Pettersson

”Är det så att du vet att du borde börja ”göra något”? Har du märkt att muskelstyrkan inte är vad den en gång varit, kondiskurvan pekar spikrakt neråt och vart har egentligen balansen tagit vägen? Några överskottskilon verkar också ha klistrat fast sig utan att du riktigt begriper hur. Du vet vad som gäller, men på samma gång tvekar du … ”Ska verkligen JAG börja träna på gym?” JA, DET SKA DU.

Jag har själv varit ett fullständigt soffchips och vet precis hur jobbigt det kan vara att ta klivet över gymmets tröskel. Hur knöligt det är att få till en livsstilsförändring, och hur svårt det är behålla den. Ge mig bara en liten timme av din tid, och vi ska prata om hur du får mer energi i vardagen, kraft till prövningarna, stabilitet i kaoset, större glädje i livet och en glänsande självkänsla. Jag vill helt enkelt att du ska tillåta dig själv bli den viktigaste personen i ditt liv.”

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Jessica direkt på [email protected]

Sara Hougberg

Jag tycker det ska vara enkelt att träna, inte komplicerat och svårt. Mitt måtto är ”Keep it simple med rätt attityd och målmedvetenhet”. Jag kommer ha fokus på träning där både styrka, rörlighet och uthållighet är viktiga faktorer, gärna i en kombination som är utmanande. Även rörlighet är ett viktigt fokus för maximal utveckling. Det som driver mig framåt är utmaningar, utmaningar och ännu mer utmaningar.

Alla har olika förutsättningar att träna och jag hjälper dig individanpassa din träning, kost och den mentala biten så allt passar just dig. Det bästa som finns är känslan när du överträffat dig själv och klarat saker du inte trodde du kunde! Dit vill jag hjälpa dig.
Efter en träff med mig vill jag att du ska lämna gymmet med samma sprudlande glädje och målmedvetenhet som jag har för träning.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Sara direkt på [email protected]

Oscar Vartiainen

Jag är utbildad PT vid The Academy i Stockholm. Mitt specialområde är styrkelyft som jag tidigare har tävlat i. Gamla meriter från den tiden: bänkpress 150kg, knäböj 230kg och marklyft 260kg.

Mitt fokus på personlig träning är att utveckla och motivera dig. Principerna som skall ingå i personlig träning är mina ”Magic 5” bestående av: styrka, rörlighet, kondition, snabbhet och koordination.

Jag anpassar träningsupplägget efter dina behov och målsättningar. Vi fokuserar alltid 100% på teknik och hållning.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Oscar direkt på [email protected]

Richard Nordas

Din träning har stagnerat. Du är inte nöjd med din idrottsliga prestation. Du vill börja träna. Du vill helt enkelt ha en förändring till det bättre. Oavsett vilken situation du befinner dig i så finns jag här för att hjälpa dig. Jag ger dig verktygen för att hitta DIN väg till målet och bli ditt absolut bästa JAG.

Utifrån ett helhetsperspektiv jobbar vi långsiktigt med att hitta glädje till rörelse och använder funktionalitet som ledord för att bygga upp ett fundament som gör att du står stabilt i alla lägen.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Richard direkt på [email protected]

Terese Bergholm

Människan har en kropp som är gjord för fysisk aktivitet och därför mår vi bra av att röra på oss. Att börja träna behöver inte betyda att du måste få sixpack på magen eller ha som mål att gå ner i vikt. Du kan träna för att bli starkare, rörligare eller helt enkelt bara för att må bra!

Förutom Lic. PT är jag diplomerad massageterapeut och väver ihop de kunskaperna för att skräddasy ett individanpassat schema just för dig. Vi arbetar med rörlighet, stabilitet och styrketräning för att hitta det just du behöver för att uppnå dina mål.
Träningsupplägget utformas efter var du befinner dig i nuläget och vi fokuserar på säker träning med rätt teknik. Jag kan också hjälpa dig hur du ska tänka för att utveckla din träning ännu mer.

Vill du komplettera din träning med massage hjälper jag dig gärna. Då arbetar vi förutom med massage också med muskeltöj och eventuellt andra tekniker för att avhjälpa spänningar och öka din rörlighet.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Terese direkt på [email protected]