Våra personliga tränare

Våra licensierade Personliga Tränare har stor erfarenhet och gör allt för att hjälpa dig med din träning så att du når dina mål.

Jessica Pettersson

Kom igång med Din träning

För många människor är det oerhört svårt att resa sig ur soffan och ”börja göra någonting”, man vet inte riktigt hur det ska gå till. Vägen till gymmet känns omöjlig och krånglig. Osäkerhet, bortförklaringar och förutfattade meningar står i vägen. Och vad ska man ha på sig riktigt?

Lugn, jag har varit i samma situation själv och vet precis hur jobbigt det kan vara att ta klivet över gymmets tröskel. Hur knöligt det är att få till en livsstilsförändring, och hur svårt det kan vara behålla den.

Låt mig få hjälpa dig får mer energi i vardagen, kraft till prövningarna, stabilitet i kaoset, större glädje i livet och en glänsande självkänsla.

Jag vill helt enkelt att du ska tillåta dig själv bli den viktigaste personen i ditt liv.

Medicinsk träning

Som Licensierad Medicinsk Tränare kan jag dessutom ge dig ett forskningsbaserat individuellt träningsprogram anpassat för just dig och din medicinska status.

Läs mer här om vad Medicinsk Träning egentligen är.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Jessica direkt på [email protected]

Richard Nordas

Din träning har stagnerat. Du är inte nöjd med din idrottsliga prestation. Du vill börja träna. Du vill helt enkelt ha en förändring till det bättre. Oavsett vilken situation du befinner dig i så finns jag här för att hjälpa dig. Jag ger dig verktygen för att hitta DIN väg till målet och bli ditt absolut bästa JAG.

Utifrån ett helhetsperspektiv jobbar vi långsiktigt med att hitta glädje till rörelse och använder funktionalitet som ledord för att bygga upp ett fundament som gör att du står stabilt i alla lägen.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Richard direkt på [email protected]

Krister Kurzeja

Från och med augusti kan du också boka din tid med Krister! Hör av dig redan nu för att komma igång tidigt med din personliga träning.

Jag har ett stort intresse av att utveckla människor och se vilka förändringar man kan uppnå med relativt enkla medel. Än viktigare att sedan förstå vad som krävs att under tid upprätthålla en nivå som man trivs med. Helt enkelt att hitta din egen väg för en långsiktig och hållbar hälsa. Jag har sedan början på 1980 talet aktivt tränat styrketräning detta i kombination med längdskidåkning och löpning med fokus på medel och långdistans. I slutet av 1980-talet utbildade jag mig till Naprapat, vilket var en fantastisk utbildning både gällande studierna men framför allt att få lära känna så mycket olika personer där en stor del varit elitidrottare inom olika sporter. En mycket lärorik period i mitt liv, jag började förstå helheten på ett annat sätt än innan. Jag har därefter kontinuerligt kompletterat och underhållit mina kunskaper då det hela tiden är nya saker att lära sig förstå. Jag har även många års erfarenhet i från näringslivet av att leda och utveckla människor.

Min önskan är att kunna hjälpa dig till långsiktig hållbar hälsa genom att arbeta med helheten både kropp och själ. Med hjälp av ett personcentrerat fokus där jag utgår ifrån dig, dina förutsättningar och vad du vill, så kommer jag att hjälpa dig att definiera och förhoppningsvis uppnå dina egna mål.

Trots att det finns mycket att lära sig så är det ganska enkelt att hålla sin kropp i bra skick, det viktigaste är att faktiskt börja aktivera sig och hitta sin egen väg framåt.

Kanske har du behov av en större förändring, bara vill få hjälp med att komma igång med din träning, eller vill bli av med någon störande värk – Hör av dig till mig!

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Krister direkt på [email protected]