Våra personliga tränare

Våra licensierade Personliga Tränare har stor erfarenhet och gör allt för att hjälpa dig med din träning så att du når dina mål.

Jessica Pettersson

Medicinsk träning – receptet för ett friskare liv

Hur ska du träna för att motverka stress? Vilken träning kommer att hjälpa dig att långsiktigt minska din övervikt och de problem den kan medföra? Diabetes, hjärtproblem – vad har inom forskningen visat sig vara den mest värdefulla träningen?
Vi vet med forskningens hjälp att många av våra vanligaste medicinska diagnoser kan förebyggas, bromsas upp och undvikas med trätt träning.
För att nå det resultatet krävs specifik träning för varje unik diagnos och individ.

”I dag finns ett glapp mellan sjukvården och träningsvärlden, som gör att jag ser att en stor grupp människor har svårt att aktivera sig eller tillgodogöra sig träning. Med en Lic Medicinsk Tränare får de ett kunskapsbaserat individuellt träningsprogram anpassat för sin medicinska status.
Jag har själv varit ett fullständigt soffchips och vet precis hur jobbigt det kan vara att ta klivet över gymmets tröskel. Hur knöligt det är att få till en livsstilsförändring, och hur svårt det kan vara behålla den.
Låt mig få hjälpa dig får mer energi i vardagen, kraft till prövningarna, stabilitet i kaoset, större glädje i livet och en glänsande självkänsla.
Jag vill helt enkelt att du ska tillåta dig själv bli den viktigaste personen i ditt liv.”

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Jessica direkt på [email protected]

Oscar Vartiainen

Jag är utbildad PT vid The Academy i Stockholm. Mitt specialområde är styrkelyft som jag tidigare har tävlat i. Gamla meriter från den tiden: bänkpress 150kg, knäböj 230kg och marklyft 260kg.

Mitt fokus på personlig träning är att utveckla och motivera dig. Principerna som skall ingå i personlig träning är mina ”Magic 5” bestående av: styrka, rörlighet, kondition, snabbhet och koordination.

Jag anpassar träningsupplägget efter dina behov och målsättningar. Vi fokuserar alltid 100% på teknik och hållning.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Oscar direkt på [email protected]

Richard Nordas

Din träning har stagnerat. Du är inte nöjd med din idrottsliga prestation. Du vill börja träna. Du vill helt enkelt ha en förändring till det bättre. Oavsett vilken situation du befinner dig i så finns jag här för att hjälpa dig. Jag ger dig verktygen för att hitta DIN väg till målet och bli ditt absolut bästa JAG.

Utifrån ett helhetsperspektiv jobbar vi långsiktigt med att hitta glädje till rörelse och använder funktionalitet som ledord för att bygga upp ett fundament som gör att du står stabilt i alla lägen.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Richard direkt på [email protected]

Sara Flöjt

Jag tycker det är fascinerande vad man kan göra med kroppen, hur den fungerar och hur bra man mår av träning.
Speciellt intressant tycker jag det är att se detta under en graviditet, efter en förlossning och under hela månadscykeln. Vad hormoner gör i kroppen och hur vi mår därefter. Även om detta är mitt specialintresse vill givetvis hjälpa alla människor och känner mig så redo att komma till Träningsverket för att göra just det.

Jag vill vara med och hjälpa dig hitta dina tränings- och kostrutiner som passar din vardag. Jag gillar träning som är rolig och annorlunda. Övningar med en tvist eller det där lilla extra som gör att det blir roligt att komma till gymmet. Jag vill att vi också ska ha roligt tillsammans när vi tränar.

Mitt fokus kommer att ligga på dig, dina behov och framförallt att tekniken blir rätt. Jag vet själv när man tror att man gör en övning korrekt tills någon visar en liten justering och det blir rätt och du känner dig så stark. Den känslan vill jag förmedla, när du känner att ”där satt den”.
Vill du börja träna, ta upp träningen igen eller utvecklas ännu mer så hjälper jag dig mer än gärna. Förhoppningsvis går du från våra träffar med ett leende på läpparna och med en styrka och energi i kroppen som du inte hade innan.

Fyll gärna i vårt ansökningsformulär här ovan för att bli kontaktad av en av våra Lic. Personliga Tränare eller kontakta Sara direkt på [email protected]