PT individuellt

Din PT guidar dig genom tränings- och kostdjungeln och skräddarsyr ett program utifrån dina önskemål och behov. Det blir en effektiv, rolig och säker träning som med säkerhet motiverar dig. För att du ska få långsiktiga och hållbara resultat anpassar och förändrar vi hela tiden träningen i takt med dina framsteg.

Att anlita en personlig tränare ger garanterat resultat. Du får någon som följer med dig under hela träningspasset, peppar dig, dokumenterar din träning och ser till att du utför övningarna med rätt teknik. Din egen PT gör kontinuerligt uppföljningar och ser till att du utför de övningar som just din kropp behöver.

Din första bokade träff med din PT är alltid en konsultation. Då sitter ni ner och pratar och går igenom vem du är, vilken din eventuella träningsbakgrund är, om det finns skador eller sjukdomar, samt vad du vill ha ut av ett personligt träningsprogram. Informationen från denna konsultation är nödvändig för att PT:n ska kunna bygga ett optimalt program åt dig. Därefter träffas ni det antal gånger som behövs för att du ska komma igång i gymmet.

Efter att du har fått ditt första program så är det sedan väldigt individuellt hur ofta du träffar din PT. En del önskar ha sin PT med på varje träning, andra träffas någon gång i månaden för mellancheckar eller så träffas man när det sedan är dags för ett nytt program. Vad som är bäst för dig och din träning kommer du och din PT gemensamt överens om.

Våra PT-tider är alltid 45-60 minuter vid konsultation och träning. Vill du ha råd och tips med något specifikt i din träning är det dock möjligt att boka en 30-minuters tid. En sådan tid kan bokas t.ex vid en översikt av ditt eget planerade veckoschema vad gäller träning och/eller kost. Eller bara för att sitta ner en stund med din PT för diskussion om träning och/eller kost i allmänhet, dina egna vanor och svar på eventuella frågor. Allt för att göra din träning ännu mer effektiv och motiverande!