PT i par

Om ni är två personer som vill träna tillsammans och har relativt liknande utgångspunkt och samma målsättningar kan ni boka ”PT i par”. Då får ni ett program som passar er båda och ni kan träna tillsammans i gymmet.

”PT i par” inleds alltid med en konsultation med en PT för att hon/han ska få veta vem ni är, vilken bakgrund ni har, eventuella skador/sjukdomar och vad ni har för förväntningar på ert program.

Efter konsultationen skräddarsys ett program åt er, varefter ni träffar er personliga tränare det antal gånger som behövs för att ni ska komma igång med er träning i gymmet.

Efter att ni har fått ert första program så är det sedan väldigt olika hur ofta ni träffar er PT. En del önskar ha sin PT med på varje träning, andra träffas någon gång i månaden för mellancheckar eller så träffas ni när det sedan är dags för ett nytt program. Vad som är bäst för er och er träning kommer ni och er PT gemensamt överens om.

Våra PT-tider är alltid 45-60 minuter vid konsultation och träning. Vill ni ha råd och tips med något specifikt i er träning är det dock möjligt att boka en 30-minuters tid. En sådan tid kan bokas t.ex vid en översikt av ert eget planerade veckoschema vad gäller träning och/eller kost. Eller bara för att sitta ner en stund med er PT för diskussion om träning och/eller kost i allmänhet, era egna vanor och svar på eventuella frågor. Allt för att göra din träning ännu mer effektiv och motiverande!