Laddar Evenemang

Covid-19 förhållningsregler

Vi börjar se många återvändande till gymmet vilket glädjer oss mycket! Från och med första juni lättar restriktionerna något och vi förväntar oss än fler tillbaka hos oss. Då vi självfallet är superglada över detta har vi fortfarande alla ett ansvar också i fortsättningen, att hålla oss till vissa rutiner. Hjälps vi åt så klarar vi detta galant!

Det viktigaste är förstås hygienen. Tvätta händerna noga och ofta, och det viktigaste är att tvätta dem innan du kommer och innan du går. Med noga menas tvätt med tvål och vatten, minst 20 sekunder för att tvålen ska hinna göra sitt jobb. Stäng av kranen med hjälp av armbågen och torka dig med engångs pappershanddukar. När händerna är torra kan man även använda sig av handsprit, som också den ska torka in i huden. Vi har satt ut extra tvål vid alla handfat, snälla låt dem hållas kvar. ❤️

Vi har också ställt ut extra stationer med sprayflaskor och papper så att du enkelt kan torka av de redskap du använder, och göra det efter varje övning. Egen handduk kan vara bra att ha med, för att placera på maskiner eller mattor som används. 

Håll avstånd! Detta gäller både i gymmet och på gruppträning. Välj cyklar i cykelsalen så att vi inte sitter för tätt, och undvik i mån av möjlighet främre raden. Detsamma gäller i de andra salarna, längst fram framför instruktören kan vi gärna lämna lite utrymme.

Kom gärna färdigt ombytt och duscha hemma om du har möjligt. Allt för att korta ner tiden för ditt besök på gymmet är hemåt. Därav har vi också tagit beslutet att stänga av våra bastun under denna tid. Bastun kommer att sättas igång igen från första juni. 

Kl 09-10 på vardagar har vi reserverat för riskgrupper, så att också de som vill kan få träningen gjord. Vänligen respektera detta.

Då vi har en begränsning på våra klasser till max 9 deltagare har vi också infört ett tillfälligt bokningssystem för dessa. Vi ber er tänka på varandra och boka enbart en klass per dag, så att så många som möjligt kan få ta del av gruppträningen. Märker du att du inte kommer att kunna komma på din bokade klass, avboka den senast 2 timmar innan klassens start. På det viset kan någon som står på väntelista få din plats. Vi har haft klasser med väntelista som sist och slutligen haft platser tomma, det är inte roligt för någon och det skulle inte vara kul om du själv var den på väntelistan. Ha som vana om du står på väntelistan att gå in och kontrollera om du fått plats, då det i nuläget inte går ut någon information om att du har fått plats per automatik. Annars kan vi ha samma problematik som med avbokning, att plötsligt har du fått en plats utan att veta om det, och en plats blir tom i salen. 

Vi släpper platser för bokning varje dag kl 18, för nästa dags klasser. Lördagens och söndagens klasser släpps båda på fredagen kl 18. Information om hur du bokar hittar du här.

Vi håller en del klasser utomhus; SeniorCirkel på måndagar, ACT måndag och onsdag, och onsdagens lunchklass Kettlebell. Även andra klasser kan poppa upp som utomhusklasser. Håll koll på hemsidan och schemat! Eftersom man redan nu får vara fler än 10 personer vid träning utomhus kan vi på dessa klasser ta in flera deltagare. Boka ändå din plats för att vara säker på deltagande ifall vi på grund av dåligt väder behöver flytta inomhus. Då är det fortfarande de 9 bokade som får delta.

Om vi alla hjälps åt med detta och tar vårt ansvar så kan vi njuta av den viktiga träningen och välmåendet också i sommar. Och nu när vi sakta öppnar upp mer i samhället blir det än viktigare att hålla sig till de förhållningsregler som finns. Så hjälp oss att kunna hålla öppet, och tillsammans få må bra. Fråga oss om någonting känns oklart, vi finns här!💞

Publicerades 14/05/2020 10:54