Laddar Evenemang

POUND® - lördag 2 mars

Nu bjuder vi in till specialklass enbart för våra medlemmar! Lördag 2 mars kl 12:30 har du chansen att pröva på något nytt, nämligen klassen Pound®. Boka enkelt via hemsidan.

Pound är en helkroppsträning som härstammar från Los Angeles 2011 där vi använder oss av trumpinnar (ripstix). Pound har rörelserna inspirerade från pilates och yoga men du ska inte låta dig luras; vi jobbar i takt med musiken och låtars uppbyggnad mer intensivt än ett vanligt yogapass. De gröna trumpinnarna slår vi antingen i luften eller på marken med många olika kombinationer och coachen leder dig igenom hela passet. Du väljer själv och känner efter hur nära golvet du vill jobba, därför brukar vi säga ”any age -any stage” då det är meningen att träningen ska kunna anpassas oavsett ålder och nivå.

Tack vare att vi använder oss av ripstix gör den här sortens träning att vi fokuserar mera på det mentala planet än det fysiska och det är väldigt bra koordinationsträning samtidigt som det även är uthållighet, muskelkondition och rörlighet inblandat. Häng med på vår gemensamma Pound-konsert, njut av musiken och bli en del av den!

Detta är alltså en klass som enbart gäller aktiva medlemmar, klippkort och dagskort gäller ej.❤️

Publicerades 19/02/2024 10:12