Laddar Evenemang

April på Träningsverket

Hela April Värva en kompis-kampanj!
Du får en gratis månad för varje ny medlem du värvar till oss! Då gäller att kompisen tecknar minst 6 månaders-avtal. Inget maxtak finns – värvar du 12 vänner har du plötsligt ett år gratis träning. Wow!
Tränar inte dina vänner hos oss redan? Ingen fara, vi har erbjudande även till dig. Träna minst 6 ggr inom första månaden och du får 50% på din andra månad hos oss. Vi bjuder även på startavgiften!

Kampanj 6-17.4 – 10ggr klippkort för endast 99€
Under perioden 6-17 April har du möjligheten att fynda ett 10 ggr klippkort för endast 99€. Perfekt för dig som inte vill binda upp dig men ändå vill träna hos oss. Passa på redan idag, detta erbjudande gäller endast under perioden 6-18 April.

Gruppträning utomhus
Fr.o.m 6.4 flyttar KB och ACT  utomhus. Utomhus finns ingen begränsning på antalet deltagare men vi håller kvar bokningen och blir det dåligt väder, då flyttar klassen in och de första 9 bokade får plats.

Ont i Kroppen av hemmajobb? Kom på Workshop 17 April
Börjar du känna av hemmajobbet i kroppen? Var kontorsstolen ganska bra att ha där på arbetet ändå? Eller känner du annars av stel nacke och axlar? Vi har workshopen för dig!

Långcykling Lö 17.4 kl. 10.30
Ia och Cassandra guidar dig genom ett 120 minuters Cyclingpass i omgångar för en härlig variation. Kom med på en kul utmaning i vardagen!

Grundgenomgång i gymmet och bland cardiomaskinerna, To 22 April kl.18.30
Den är till för dig som vill komma igång med gymträningen eller för dig som är helt ny i gymmet.  Vår PT Richard visar vilka övningar du kan komma igång med och hur du ställer in cardiomaskiner samt gymutrustning.

Valborgsmässoafton
Vi stänger redan kl. 17.00 Fredagen den 30 April och Lördagen den 1 Maj håller vi öppet kl. 10-13.

Publicerades 25/03/2021 15:45