Laddar Evenemang

Gruppträningsschema höst 2023

Här kommer nu höstens gruppträningsschema!🤩 (Klicka på bilden för bättre upplösning) Begrunda och njut, och börja planera dina veckor från och med 4 september!
 
Några tankar och bakgrunden till schemat:
 
Vi börjar med nyheten – BODYSTEP!🤩 I ett nytt format med mindre koreografi och mer styrka tror vi stenhårt på detta. Gillar du GlutePower kommer du att älska BODYSTEP. Boka in tisdagar och torsdagar för detta. (I och med denna nyhet tar BODYATTACK en paus, så får framtiden utvisa vad som väntar det konceptet.)
 
Vår populära seniorträning är vi glada att kunna erbjuda flera gånger i veckan igen – och dessutom en helt ny klass på fredagar, nämligen SeniorYoga! Klassen baserar sig på yinyoga, med fokus på rörlighet och avslappning, och Kimberly kommer att guida er genom klassen. Kl 10 på fredagar.
 
Jätteroligt att även kunna erbjuda yinyoga på fredag eftermiddagar igen. Perfekt sätt att varva ner veckan och starta helgen.🧘✨
 
Vi har utökat passen kring lunchtid, perfekt för dig som gärna tränar förmiddagar eller jobbar skift. Hoppas att du kan hitta några nya favoriter där.
 
CoreMix ser du på tisdagar. Samma pass som CoreCirkel – bara ett nytt namn!
 
Också i cykelsalen händer det nya saker! På onsdagar kommer ni att se ett bekant ansikte på en ny sits. Henrik kommer nämligen att sätta sig på cykelsadeln och köra ett svettigt 45 min pass tillsammans med er!😁🚴‍♂️💦
 
Sen vill vi ju prata om alla kombinationsmöjligheter schemat bjuder på!
Måndagar kan du t.ex kombinera BODYCOMBAT och CORE eller Cycling+CORE.
På tisdagar finns nu möjlighet att stanna kvar på Stretch efter 60 min Cycling. Det går också alldeles utmärkt att kombinera t.o.m. tre klasser efter varandra; Cycling 30, CORE 30 och Stretch 30.
Varför inte kombinera BODYCOMBAT 45 på onsdagar med PranaYoga? Eller BODYBALANCE och BODYJAM på torsdagar? Och som alltid Cycling 30 + CORE 30 på fredag morgnar.
 
Sist men inte minst: vem går inte igång på DiscoCycling på fredagar? 🤩🥳💎✨ Kom och prova och se vad detta nu innebär!
På fredagar kan du även kombinera DiscoCycling och BODYPUMP eller Cycling och YinYoga.
 
Vi är supernöjda över kommande schema och hoppas att du är detsamma. Start 4.9.🤸
Publicerades 11/08/2023 09:49