Laddar Evenemang

Ny medlemsinspiratör på Träningsverket

Nu har vi en ny medlemsinspiratör på Träningsverket, säg hej till Jeanette Gunnars! Vissa har säkert redan träffat henne som instruktör på SeniorCirkeln. Nu ska hon också ta sig an att hjälpa dig som vill komma igång med träning eller vill ha en puff i rätt riktning om motivationen inte är på topp. Så här presenterar hon sig och sin nya roll:

Hej medlemmar och blivande medlemmar! Jag är er nya medlemsinspiratör!
Jag har det senaste året studerat till tränings- och hälsoinspiratör eftersom ämnet intresserar mig mycket. Jag har själv gjort en resa från en trött soffpotatis till att hitta glädjen och nyttan av träningen. Så att nu även få jobba med en titel som medlemsinspiratör känns så roligt och spännande!

Vi är alla bara människor och det är helt normalt att tappa motivationen ibland, det är då ni skall skicka ett meddelande till mig att du behöver en kaffe i soffan så hittar vi tillsammans tillbaka till motivationen vi alla behöver.
Eller vill du hitta ett nytt mål?
Skulle du vilja spräcka en comfort zone men vet inte hur eller vad?
Vet du med dig att du har svårt att komma igen efter en semester – boka in mig på förhand så kollar jag av dig efter ledigheten!
Vet du med dig att du brukar tappa motivationen efter ett tag – säg till mig på förhand så ser vi tillsammans till att du hålls på banan 🙂
Känns gymmet ovant och nästan läskigt, vi kan tillsammans gå igenom det för att göra det till en trygg plats du vill gå till! (Jag kommer också SÅ gärna med dig på ett spinningpass om du behöver, älskar endorfinerna 😉 )
Eller finns det något annat som du vill ha hjälp med, frågan är fri!

Kontakta enkelt Jeanette direkt på [email protected], eller via vår reception/sociala medier så kommer de att ta frågan vidare. Tveka inte, vi hjälper med minsta lilla.❤️

Publicerades 28/02/2023 11:54