Laddar Evenemang

Sommarkort på Träningsverket

Nu kan du starta din sommarträning hos oss! 🌸

För endast 49€ får du träna en hel månad. Om du väljer 3 månader blir priset 45€ per månad! (135€). Då ingår också nyckelgym så att du kan träna alla dagar mellan kl 04.00-24.00.

Hos oss får du hela paketet. Vi har ett stort och välutrustat gym som ger möjlighet till många typer av träning. Vi har både medicinsk och personlig träning och gruppträning med allt från härlig dans till cycling, hardcore fyspass och avslappnande yoga. Under samma tak finns också Osteopatkliniken Åland som hjälper dig att hålla kroppen i bästa möjliga skick. Dessutom har vi nu även vår näringsterapeut Jennifer som kan hjälpa dig med både kost och livsstilsvanor för att nå ditt bästa mående.

I rådande situation har vi begränsat deltagarantal på gruppträning till max 9 personer. Vi har extra stationer med tvål och desinficering så att du lätt kan sköta handhygien och avtorkning av redskap. Vi håller också ett antal klasser utomhus! 🙂

Vi vet att träningen är viktigare än någonsin, både för den fysiska och mentala hälsan. Så varför vänta? Sommarträningen startar nu!

Vårt gruppträningsschema sträcker sig för tillfället till den sista maj och finns här på hemsidan. Titta gärna där vad som skulle passa dig, och hör av dig om det finns frågor! Vi har också vår medlemsrådgivare Ia beredd att hjälpa dig på alla sätt hon kan. ❤️

 

Välkommen in och må bra med oss! ♥️

 

 

Publicerades 16/04/2020 17:34