Laddar Evenemang

Träning på Träningsverket i sommar - utan medlemskap

Träningsverkets vision är att förbättra den åländska hälsan och bidra till ett lyckligare samhälle genom ett helhetskoncept inom träning och friskvård. Det kanske låter som en klyscha men nu är det viktigare än någonsin, och det stämmer! När världsbilden förändras och ingenting längre kan tas för givet behöver vi ta hand om oss både fysiskt och psykiskt.

Vi vet också att inte alla just nu har möjligt att betala för ett träningskort, eller känner att den ekonomiska situationen kan förändras och då känns en bindningstid inte som det roligaste. Därför kommer vi på Träningsverket att hålla klasser utomhus i sommar, öppna för vem som helst, helt utan kostnad.

Vi vill uppmuntra till att ta hand om sig lika väl som annars, och då ska inte ekonomin vara det som sätter stopp. Vi behöver alla hjälpas åt i den situation vi befinner oss i just nu, och det här är vårt sätt att fortsätta bidra till ett välmående samhälle.

Så kom med på onsdagar kl 18:30-19:15. Start onsdag 17 juni

Vi ses utanför gymmet och tränar tillsammans i en cirkel som kan anpassas för alla nivåer av träningserfarenhet. Var klädd enligt väder, vi är ute även om det blåser och är mulet. Enbart vid ordentligt regn och rusk ställer vi in. 🙂

Det är så viktigt att ta hand om sig i alla situationer. Här kan vi tillsammans hjälpa varandra att göra just det. Och njuta av frisk luft samtidigt 🙂 Ingen anmälan krävs – välkommen med och må bra med oss!

 

Publicerades 09/06/2020 15:58