Laddar Evenemang

Uppdatering Covid 3.1.2022

Med smittoläget som det är gör vi nu ytterligare en begränsning på max antal deltagare på klasser, som en försiktighetsåtgärd och försök till något mindre spridning. Det innebär att vi från 3.1 tar max 9 deltagare på klasser, och därmed inför bokningen tillfälligt igen. Bokning för nästa dags klasser släpps kl 18 varje dag, på fredagar släpps klasser för både lördag, söndag och måndag.

För att boka behöver du ha en inloggning till vår kundportal. All information om hur du går tillväga finns här.

Då vi ännu har flera instruktörer i karantän eller som av annan anledning inte kan jobba just nu kommer vissa klasser att försvinna från schemat kommande vecka och eventuellt någon vecka till. Vi hoppas på förståelse för detta och att läget snabbt ändrar till det mer normala igen.

Vi kommer också att pausa barnpassningen tillsvidare. Vi meddelar så fort den är igång igen.

Vi rekommenderar alla som besöker oss att använda munskydd i allmänna utrymmen så som receptionen och omklädningsrum, då de är utrymmen med risk för aningen mera trängsel.

Håll avstånd både i gym och på klasser, precis som vi redan länge har gjort, men kom gärna och träna! Vi vet hur viktig träningen är för er och gör vad vi kan för att hålla den säker och kunna hålla öppet. Respektera varandra och våra önskemål så kommer vi igenom också denna kurva. Tillsammans är vi starka, ni vet väl det?

Kommande veckas öppet hus (3-8.1) skjuter vi på tills det är bättre läge. Erbjudandet för tecknande av medlemskap står dock kvar. Läs allt om det under Kampanjdagar och öppet hus här bredvid.

Uppdateringar kommer löpande, vid behov. Följ oss gärna på sociala medier för snabb info.✨ Ta hand om er!❤️

Publicerades 30/12/2021 19:33