Laddar Evenemang

Vi välkomnar våra nya Personliga Tränare!

Det är med stor glädje som vi på Träningsverket kan välkomna två härliga nya Personliga Tränare till vårt team 😀

Vi säger ett stort och varmt välkommen till Terese och Richard!
Nedan kan du läsa deras egna presentationer.

Terese
”Människan har en kropp som är gjord för fysisk aktivitet och därför mår vi bra av att röra på oss. Att börja träna behöver inte betyda att du måste få sixpack på magen eller ha som mål att gå ner i vikt. Du kan träna för att bli starkare, rörligare eller helt enkelt bara för att må bra!

Förutom Lic. PT är jag diplomerad massageterapeut och väver ihop de kunskaperna för att skräddasy ett individanpassat schema just för dig. Vi arbetar med rörlighet, stabilitet och styrketräning för att hitta det just du behöver för att uppnå dina mål.
Träningsupplägget utformas efter var du befinner dig i nuläget och vi fokuserar på säker träning med rätt teknik. Jag kan också hjälpa dig hur du ska tänka för att utveckla din träning ännu mer.
Vill du komplettera din träning med massage hjälper jag dig gärna. Då arbetar vi förutom med massage också med muskeltöj och eventuellt andra tekniker för att avhjälpa spänningar och öka din rörlighet.”

Richard
”Din träning har stagnerat. Du är inte nöjd med din idrottsliga prestation. Du vill börja träna. Du vill helt enkelt ha en förändring till det bättre. Oavsett vilken situation du befinner dig i så finns jag här för att hjälpa dig. Jag ger dig verktygen för att hitta DIN väg till målet och bli ditt absolut bästa JAG.

Utifrån ett helhetsperspektiv jobbar vi långsiktigt med att hitta glädje till rörelse och använder funktionalitet som ledord för att bygga upp ett fundament som gör att du står stabilt i alla lägen.”

Vill du börja träna med PT? Ansök redan nu i vårt formulär som du hittar HÄR.
Publicerades 08/11/2017 19:15